De Kapsalon, waar komt de naam vandaan?

Bij Eethuis Tolgahan wordt het vaak gegeten, maar waar komt de naam kapsalon eigenlijk vandaan?

De Kapsalon is enkele jaren geleden ontstaan in Delfshaven, dit is een wijk van Rotterdam in stadsdeel west. Hier woonde Nataniël ‘Tati’ Gomes die eigenaar was van zowel een shoarmazaak, El Aviva, als van een kapsalon, Tati. Aangezien de beide bedrijven van dezelfde eigenaar waren, bestelde de kapper altijd zijn eten bij de shoarmazaak, dit was meestal shoarma met patat dat werd verpakt in een aluminium bakje.

Na een tijdje begon het eten echter wat saai en smaakloos te worden waarna Nataniël besloot om met verschillende ingrediënten te gaan experimenteren, zo kwam hij ooit terecht op een bakje eten bestaande uit: patat, shoarmavlees, gesmolten kaas, sla, tomaat, komkommer, knoflooksaus en sambalsaus.

eethuis-tolgahan-kapsalon

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s